Text Size

Websites

PDFPrintE-mail

Tek ne ju mund te beni nje faqe interneti duke fillar nga Disenjo, struktura e faqes deri tek edhe permbajtja tekstuale per te arritur ne krijimin e nje Website komplete. Tarifa e krijimit te nje faqeje varet nga lloji i dizenjos, grafika dhe integrimi apo jo i nje database. Kjo tarife paguhet vetem nje here!!!

Perveç regjistrimit te Domain-it, krijimit te nje website dhe vendosjen e saj ne server ne ofrojme edhe mirembajtjen e kesaj website. Sipas deshires dhe interesit ne ju ofrojme mundesine per mirembajtjen e websites tuaj sa me aktuale (up-to-date). Tarifa per kete sherbim eshte nje tarife mujore (ose çdo 3, 6 apo 12 muaj) e cila varet nga frequenca e sherbimit te mirembajtjes dhe sasia e materialit/dokumenteve qe do te mirembahen, ndryshohen apo shtohen.

Kontaktoni me ne dhe brenda dhjete diteve ju jeni online me nje website profesionale.